2024. aasta esimesed Eesti meistrid selguvad mitmevõistluses

2024. aasta esimesed Eesti meistrid kroonitakse sel nädalavahetusel, 13.-14. jaanuaril Lasnamäe Kergejõustikuhallis, kus toimuvad talvised noorte Eesti meistrivõistlused mitmevõistluses. Viie vanuseklassi (U14, U16, U18, U20 ja U23) peale kokku on starti oodata üle 170 sportlase 29-st klubist.

Kõige osalejaterohkem on U14 vanuseklass, kus stardinimekirjas on 34 tüdrukut ja 26 poissi. U16 vanuseklassis asuvad starti 32 tüdrukut ja 15 poissi ning U18 vanuseklassis vastavalt 18 tüdrukut ja 16 poissi.

Neidude U20 vanuseklassis teeb esimest aastat kaasa Viola Hambidge (Pärnu SK Altius). Medalite eest hakkavad võistlema ka Mirtel Klaar (SK Raesport), Emma Kathrina Hein (Haapsalu KJK) ning kõrgushüppajad Valeria Smirnova (Tallinna SS Kalev) ja Karmen Bruus (Tartu SS Kalev), kes on varem ka mitmevõistluses häid tulemusi näidanud.

U20 vanuseklassi noormeeste seitsmevõistluse Eesti meistritiitli nimel hakkavad võistlema Harry Richard Jääger (SK Elite Sport), Aivar Ellam (Rakvere KJK ViKe) ja teised.

Peamine favoriit U23 vanuseklassi viievõistluse meistritiitlile on Laura Lokotar (KJK Kose 2000). Väljaspool arvestust tuleb oma vormi kontrollima ka Katre Sofia Palm (Tallinna Spordiakadeemia), kes valmistub veebruari alguses toimuvaks Rahvusvaheliseks mitmevõistluseks.

Noormeeste U23 vanuseklassis soovib head tulemust näidata samuti Rahvusvaheliseks mitmevõistluseks valmistuv Rasmus Roosleht (Tallinna SS Kalev). Medalite eest hakkavad võistlema ka Marten Roasto (Viljandi KJS Sakala), Tony Ats Tamm (Audentese SK) ja Valter Eric Viisel (Tallinna SS Kalev).

Võistluste avamine toimub laupäeval kell 11:50.

AJAKAVA
OSALEJATE NIMEKIRI

Tulemusi saab jälgida Sportity äpis (parool: 24tmvmv).